ROEL BRITTING

Zanger

BIOGRAFIE

Roel Britting valt in prijsklasse

Roel Britting is een volkszanger afkomstig uit Alphen a/d Rijn. Hij timmert al jaren aan de weg en heeft al diverse singles uitgebracht. Enkele titels zijn; Zonder Jou, Met Heel Mijn Hart, Jongen, Eerste Liefde, Eens Op Een Dag, Eens Komt Die Mooie Dag, Tranen Van Geluk, Bruine Ogen, Een Vriend, Goodbye My Love Cherry, Ik Kan Niet Zonder Jou, Nachtenlang, Afscheid, Hij Leeft Nu Van Dag Tot Dag, Glij Maar Mee Op De Arrenslee.

Dit zijn enkele van zijn hits. Hij weet met zijn optredens het publiek te boeien en zingt zowel bekende Nederlandstalige smartlappen als Engelstalige liedjes.

U kunt een aanvraag voor een optreden van Roel Britting indienen of ons eerst een vraag stellen door aan de rechterkant het contactformulier in te vullen en naar ons te versturen. Een whatsapp bericht kan eventueel ook. Nadat u een aanvraag heeft ingediend zullen wij de beschikbaarheid en de op dat moment geldende prijs controleren waarna u de boeking officieel kunt maken.

0:00
0:00

Zoek Uw Artiest

Een Artiest Aanvragen
Hier kunt u direct een artiest of act aanvragen of ons eerst een vraag stellen. Wanneer u een artiest of act wenst te boeken dan verzoeken wij u om alles zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij de beschikbaarheid en de exacte prijs bij de artiest kunnen navragen. Artiesten kunnen hun prijs laten afhangen van de situatie zoals locatie, privé of openbaar, het aantal personen, de afstand naar een optreden etc...
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
E-mailadres
Wat is de tijdsduur dat de artiest moet optreden?
Moet het optreden binnen of buiten plaatsvinden?
Is het optreden voor iedereen toegankelijk?
Voor ongeveer hoeveel personen moet de artiest optreden?
Is er een professionele zanginstallatie met technicus aanwezig?
Is er een podium met podium verlichting aanwezig?