Contact

Neem Contact Met Ons Op

Wist U Dat?

  • U bij ons zowel bekende populaire Nederlandse artiesten als minder of onbekende artiesten kunt boeken. Stuur een e-mail naar mail@artiestenuitnederland.nl voor meer informatie of stuur een Whatsapp bericht naar 0642 – 206 778.
  • Wij bij elke boeking van een artiest een staatslot kopen en u het betaalde bedrag van de artiest terug kunt krijgen wanneer er een prijs op het lot is gevallen dat minimaal 3 keer hoger is dan het bedrag wat voor de artiest betaald is.
  • Wij naast het boeken van artiesten er ook voor kunnen zorgen dat u als artiest uw eigen muziek via ons kunt opnemen en uitbrengen inclusief een professionele videoclip, promotie cd’s en een fotoshoot. Stuur een e-mail naar info@maxxmedia.nl voor meer informatie.

Hoe Doet U Een Boeking?

Als u een artiest of act wilt boeken dan kunt u het contact formulier invullen en naar ons versturen. Het is van belang dat u het contact formulier zo volledig mogelijk invult. Sommige artiesten hebben namelijk verschillende prijzen afhankelijk van het aantal mensen dat er komen kijken, de reistijd vanaf hun woonplaats naar het evenement, of het optreden besloten privé of openbaar is, etc..

Zodra we alle gegevens van u ontvangen hebben dan geven we dit door aan de betreffende artiest en die geeft dan de prijs door die geldt voor uw aanvraag en laat dan meteen weten of het optreden mogelijk is en hij of zij niet bezet is op de datum en het opgegeven tijdstip. Wanneer we dit hebben doorgekregen van de artiest zullen we u meteen op de hoogte brengen en zodra u akkoord gaat zullen wij de boeking voor u officieel bevestigen. Houdt er rekening mee dat veel artiesten werken met een vooruitbetaling enige tijd voordat het optreden zal moeten plaatsvinden.

Heeft u een andere vraag of een vraag over een studio opname of een videoclip, dan hoeft u in het contactformulier alleen de verplichte velden in te vullen en in het berichtveld onderaan uw vraag stellen.

Contact Formulier